Zelfstandig wonen, maar dan wel met schoonmaakhulp, aanbod van maaltijden en bovenal een heleboel gezelligheid met elkaar. Dat is Petrus!

Veel ouderen kunnen nog prima zelfstandig wonen, maar willen, bijvoorbeeld na het verlies van een partner, graag weer onder de mensen zijn. In Huize Sint Petrus, een woonzorglocatie in Berkel en Rodenrijs, kunnen zij sinds kort een mooie studio huren. Het project is een samenwerking tussen Laurens, Zorgkantoor DSW en gemeente Lansingerland en heeft als doel om sociale contacten tussen ouderen te stimuleren.

Bij Petrus worden dan ook tal van gezellige activiteiten georganiseerd, voor én door de bewoners. Denk aan klaverjassen, bloemschikken, gymen, bakken of een leuk dagje uit met elkaar.

Bewoners kunnen dagelijks met elkaar koffie drinken en in het restaurant dineren, maar de maaltijd kan ook in de eigen studio of in de gezamenlijke huiskamer worden genuttigd.
De zorg van Laurens bevindt zich ondertussen, letterlijk, om de hoek. Heeft u een indicatie? Dan kunt u een beroep doen op Laurens Thuiszorg.

Groen

De 56 studio’s (30 en 33 m2) bevinden zich aan een lichte, ruime gang op de tweede en derde etage en zijn allen voorzien van een woon- en slaapgedeelte, sanitaire voorzieningen, een voorraadkast en een klein keukenblokje. Een aantal studio’s is geschikt gemaakt voor echtparen (42 m2). Elke verdieping heeft een eigen gezamenlijke huiskamer.

Verder vindt u in Huize Sint Petrus, gelegen in een groene omgeving net buiten het centrum van Berkel, diverse faciliteiten en activiteiten waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken.

Het wonen in Huize Sint Petrus is bij uitstek geschikt voor ouderen die graag met elkaar en met wat meer comfort wonen. Het hele gebouw is toegankelijk voor rollators en rolstoelen. U betaalt maandelijks huur, servicekosten en een vast bedrag voor het welzijns- en dienstenpakket. De totaalprijs ligt tussen de € 500,- en € 550,- per maand.

Kom gerust eens kijken!

56 appartementen

Met eigen sanitaire voorzieningen en een pantry.

Contact

Van ‘t Hof Rijnland Vastgoedmanagement
Tel: 010 – 833 00 33
Mail: rotterdam@hof-rijnland.nl

Bezoeken

Huize Sint Petrus
Noordeindseweg 94
Berkel en Rodenrijs

Social media